BGTOP FILMI ONLINE

 

Повече филми онлайн може да гледате в обновеният ни сайт тук:  www.filmiboss.com

Videos
Awara (1951) / Бродяга
Date Added 08-03-2013
Hits 1080
Submitted by marto76

Филм за съдбата на скитника Радж, изоставен заедно с майка си от неговия баща. Още от малък, тръгнал по пътя на скитничеството, той става най-ловкия крадец в банда от престъпници.

При поредната кражба Радж се запознава с млада и красива адвокатка. Между тях се поражда истинска любов. От този момент той започва да се бори за правото си на порядъчен живот, труд и щастие.

Режисьор : Радж Капур

В ролите : Радж Капур, Наргис, Синг Притвирадж, Лиля Мисра

Държава : Индия

Година : 1951

Времетраене : 168 мин.

 

Слонът моя приятел / Haathi Mere Saathi
Date Added 08-05-2013
Hits 1131
Submitted by marto76

Четири слона спасяват малко момче от пантера. Години по- късно те са единствените истински приятели на Раджу. Когато губи родителите и дома си, отново те му помагат със способностите си да забавляват хората. Дори любовта към красивата Тану не успява да раздели Раджу от слона Раму. Раму люлее люлката на сина му, води го на разходка и си играе с него. Докато един ден Тану не вижда наранено от слон дете в болницата. Тя поставя условие на Раджу - животните или семейството. Това ги разделя, но не успява да попречи на всеотдайния Раму да се грижи за тези, които обича, дори с цената на собствения си живот...

Слонът моя приятел / Haathi Mere Saathi

Режисьор: M.A. Thirumugham

В ролите: Rajesh Khanna, Tanuja, David Abraham, Sujit Kumar, Madan Puri, K.N. Singh, Abhi Bhattacharya, Randhir, Bihari

Държава: India

Година: 1971

Времетраене: 02:34:15

 

Лейла и Мажну (1976) / Laila & Majnu
Date Added 08-05-2013
Hits 958
Submitted by marto76

Живели някога два могъщи клана, които враждували по между си. Лейла била дъщеря на великият емир, вожд на единият клан. Тя била умна и красива, по богатство и ранг равностойна на принцеса. Кес бил синът на вождът на другият клан. Енергичен, изпълнен с оптимизъм и мечти поет по душа. Въпреки враждата, двете деца още от малки изпитвали силна привързаност и обич едно към друго. Когато налагали Кес, Лейла изпитвала болката от ударите.

Но един ден бащите им решили да разделят децата. Лейла изчезнала безследно заедно със семейството си. Години по-късно на един пазар младата господарка Лейла вижда един красив непознат и сякаш сам Бог й нашепва, че той е нейната съдба.Прокуден в изгнание, младият момък решава въпреки всичко да остане колкото може по-близо до своята изгора и започва да се скита из пустинята, редейки стихове и изписвайки името на Лейла с пръчка в пясъчните дюни. Хората, впечатлени от тази всеотдайна любов го наричат Маджну, което означава "Полуделият по Лейла". Самата Лейла омъжват насила за друг мъж, но тя продължава да копнее по своя Кес. Дали двамата влюбени някога ще се съберат отново?

Лейла и Мажну (1976) / Laila & Majnu

Режисьор:Harnam Singh Rawail

В ролите: Rishi Kapoor,Ranjeeta Kaur,Danny Denzongpa,Aruna Irani,Asrani,Paintal,Raza Murad,Achala Sachdev и др.

Държава: Индия

Година: 1976

Времетраене: 158минути

 

Go Goa Gone / На убийствена почивка в Гоа (2013)
Date Added 09-02-2013
Hits 1034
Submitted by marto76

## Режисьор : Krishna D.K., Raj Nidimoru

 

## В ролите : Saif Ali Khan, Kunal Khemu, Vir Das, Anand Tiwari, Puja Gupta и др.

 

## Държава : Индия

 

## Година : 2013

 

## Времетраене : 111 минути

 

## Резюме : След като приятелката на Лав го зарязва минути преди да й предложи брак, а шефът на Хардик го хваща да се натиска с колежката си късно през нощта в офиса му, двамата решават да си дадат пълна почивка като отидат с приятелят си Бъни в Гоа. Пристигайки в хотела Лав се запознава с Луна, която му казва, че на малък отдалечен остров до курорта ще се проведе рейв парти организирано от руската мафия. Лав и Хардик склоняват Бъни да отиде с тях, без да подозират, че с настъпването на утрото ще започне най-големият им кошмар.

. 3G - A Killer Connection / 3G - Убийствена връзка (2013)
Date Added 11-24-2013
Hits 1203
Submitted by marto76

## Режисьор : Sheershak Anand, Shantanu Ray Chhibber 

## В ролите : Neil Nitin Mukesh ... Sam

Sonal Chauhan ... Sheena

Asheesh Kapur ... Mong Hayward 

## Държава : Индия 

## Година : 2013

## Времетраене : 116 минути

## Резюме : Шийна заминава на екзотична почивка във Фиджи и ден по-късно пристига приятелят й Сам. Развълнувани от срещата Сам неволно си изпуска мобилния телефон в морето и се налага да си купи друг, който поддържа 3G, тъй като му предстои да сключи важна бизнес сделка, но следполунощ получава телефонно обаждане от привлекателна млада жена, което превръща почивката на влюбената двойка в истински кошмар.

 

Satyagraha (2013)
Date Added 11-28-2013
Hits 937
Submitted by marto76

## Режисьор : Пракаш Джа

## В ролите : Амитаб Баччан, Аджай Девган, Арджун Рампал, Карина Капур, Амрита Рао и др.

## Държава : Индия

## Година : 2013

## Времетраене : 152 мин.

## Резюме : Манав има остър ум и усет за бизнес, затова е един от бъдещите звезди в бизнеса на телекомуникациите. Неговият приятел от детинство и единствено семейство Акилеш от своя страна използва таланта си, за да строи нови пътища в Индия. Когато внезапно Акилеш загива в пътен инцент, а баща му, бивш учител, който мрази бизнеса и корумпираните политици, се озовава в затвора, Манав ще зареже всичко, за да започне революция за промяна на системата. Но докъде ще доведе недоволството на хората и кои ще са първите жертви?

 

 

Madras Cafe / Кафе "Мадрас" (2013)
Date Added 11-30-2013
Hits 1113
Submitted by marto76

## Режисьор : Шуджит Сиркар

## В ролите : Джон Абрахам, Наргис Факри, Сидарта Басу, Расхи Кхана, Пракаш Белавад

## Държава : Индия

## Година : 2013

## Времетраене : 130 минути

## Резюме : През 80-те години, в Джафна започват масови сблъсъци между сингалци и тамилци, което слага началото на нова Гражданска война в Шри Ланка. Индия решава да защити тамилците като сключи мирно споразумение, но лидерът на тамилските бунтовници - Анна, отказва решението за мир и Индийското Правителство изпраща майор Викрам Сингх да го убие, за да се спрат кръвопролитията. Всичко върви по план до момента, в който от Сингапур пристига пратка с оръжие и Викрам разбира, че в екипа му има доносник.